2ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2017 – Αποτελέσματα

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος. Διοργανωτής ο ΝΟΤΚ και συμμετείχαν 28 αθλητές από 6 ομίλους της ΕΟΥΔΑ που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα.

Μετά το ζύγισμα των αλιευμάτων νικητές στους τομείς αναδείχτηκαν οι Κώστας Βασιλείου του ΟΦΑ, ο Νίκος Αθανασιάδης του ΝΟΑΜ, ο  Κώστας Δρόσος του Α.Ν.Ο. Καρύστου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος του ΝΟΙΕΣ και ο Γιώργος Παπαβασιλείου του ΟΕΑΝΑΠ με τους τρεις πρώτους, λόγω μεγαλύτερου βάρους αλιευμάτων, να καταλαμβάνουν και τις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Η Βαθμολογία όπως διαμορφώνεται μετά τους 2 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος

Ο επόμενος και τελικός αγώνας του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην ίδια τράπεζα με διοργανωτή Όμιλο τον ΟΕΑΝΑΠ από όπου και θα βγει η εθνική, ο πρωταθλητής και η πρωταθλήτρια ομάδα.

Share