1η και 2η Αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κρήτης 2017

Με μεγάλη επιτυχία έχει ξεκινήσει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης 2017. Στους αγώνες συμμετέχουν 24 αθλητές από 4 πόλεις, ενταγμένοι σε 2 συλλόγους, στο Ναυτικό Όμιλο Σητείας και στον Απνούς Ηρακλείου .

 Η 1η Αγωνιστική έγινε στις 15 Ιανουαρίου, στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, την Ιεράπετρα, με τη συμμετοχή και των 24 αθλητών . Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, οι ψαρευτικές συνθήκες και τα χαρακτηριστικά του λιμανιού δε βοήθησαν να βγουν πολλά αλιεύματα. Ωστόσο ήταν ένας αγώνας που τον ευχαριστήθηκαν και οι 24 αθλητές, ανεξάρτητα αν έπιασαν ψάρι η όχι.

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Αντώνης Πέτρας : « Η Ιεράπετρα με χαρά  καλωσορίζει τους αθλητές από όλη την Κρήτη, που ήρθαν στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στην όμορφη πόλη μας . Το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με την ΕΟΥΔΑ και τον τοπικό σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων, θα δώσουμε βάση στην ανάπτυξη όλων των μορφών αθλητικής αλιείας στην ευρύτερη περιοχή»

Τις τρεις πρώτες θέσεις τις πήραν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σητείας  Βουτυράκης Κωνσταντίνος  (1ος),  Κοντοπόδης Εμμανουήλ (2ος) και  Νικητάκης Νικόλαος (3ος). Στα αξιοσημείωτα της 1ης αγωνιστικής ήταν ότι παρευρέθηκε και ο Lele Tubertini,  ιδρυτής της γνωστής εταιρείας και χορηγός στις εθνικές ομάδες μας που πήγαν στη Γαλλία και τη Βουλγαρία τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Η 2η Αγωνιστική έγινε στις 5 Φεβρουαρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, με τη συμμετοχή 20 Αθλητών . Οι καιρικές και ψαρευτικές συνθήκες ήταν άψογες, με αποτέλεσμα όλοι οι αθλητές να έχουν αλιεύματα.  Ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας με έντονες συγκινήσεις. αφού σε κάθε τομέα υπήρχε συνεχή εναλλαγή στις πρώτες θέσεις . Νικητές αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι : 1ος-Αγγελάκης Μιχάλης , 2ος-Μαγούλης Γιάννης και 3ος- Κανάκης Λευτέρης.

 

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην Αντιπεριφέρειες Λασιθίου και Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη , στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη Ευριπίδη και στους υπάλληλους Ψόχιου Ελένη και Σταύρο Μπιγιάκη, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στην έκδοση της σχετικής άδειας τέλεσης των αγώνων. Το επόμενο ραντεβού δίνεται στο λιμάνι της Σητείας στις 05/03, για τον τελικό του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κρήτης.

Share