Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή 2017

Το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία της Κατερίνης ο τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας από την ακτή. Η επιλογή του μέρους κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού τον περασμένο Οκτώβρη διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά “Aegean Sea Trophy” με περισσότερες από 110 συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών.
Τη διοργάνωση των αγώνων (5η αγωνιστική και Εθνικός τελικός) ανέλαβε ο σύλλογος ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη διοργάνωση τόσο σε επίπεδο παροχών όσο και στην επάρκεια κριτών ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη διαφάνεια που αρμόζει, σε ένα τόσο μεγάλο θεσμό!
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε από μία σειρά 6 αγώνων που ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών αφού μέχρι και μία ώρα πριν τη λήξη του τελικού, το αγωνιστικό πάθος των αθλητών, έφερνε ανατροπές στην τελική κατάταξη. 
Η τελική κατάταξη του ατομικού που απαρτίζει και την Εθνική Ελλάδας είναι: 
1. Σωφρονιάδης Ευθύμης (TRITON F.C.)
2. Κυριαζής Γιώργος (TRITON F.C.)
3. Τηνιακός Άκης (ΝΟΙΕΣ)
4. Χάλαρης Κυριάκος (ΝΟΙΕΣ)
5. Καγιάφας Αινείας (Δελφίνια Περιστερίου)
6. Παπαδόπουλος Αντώνης (ΝΟΙΕΣ)
Πρωταθλητής σύλλογος Ελλάδας είναι ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη αφού οι τέσσερεις καλύτεροι αθλητές του, πέτυχαν την καλύτερη βαθμολογία από συνολικά 47 αθλητές που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, τους καινούριους φίλους που αγωνίστηκαν στην κατηγορία “open”, τις εταιρίες ειδών αλιείας που και φέτος στήριξαν αρκετούς αθλητές και όλους τους αφανείς συντελεστές (επιτροπές αγώνων, γραμματείς και κριτές) που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα. 
Τέλος ευχαριστούμε το περιοδικό Boat & Fishing in Greece, χορηγό επικοινωνίας του πρωταθλήματος, για τα εκτενή άρθρα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε κάθε αγώνα.
Καλό καλοκαίρι.

5i-agonistiki.jpg
6i-agonistiki.jpg
omadiki-katataxi-2017-casting.jpg
teliki-katataxi-casting-2017.jpg

Share