Τελικός Πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος 2016 – Πρωταθλητές – Εθνική ομάδα

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο, ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος για το έτος 2016. Διοργανωτής όμιλος ο Ο.Ε.Α. & Ν.Α.Πειραιά.

Σε μια τράπεζα γνωστή στους περισσότερους, με βάθη που κυμαινόντουσαν από 40-55 μέτρα, με ένα ελαφρύ βοριαδάκι αλλά με σημαντική μείωση τσιμπιών κι αλιευμάτων σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, είχαμε μια συναρπαστική μάχη τόσο για τις πρώτες θέσεις του αγώνα όσο και για τη συνολική κατάταξη. Γιατί, μη ξεχνάμε, ότι το άθροισμα των βαθμολογιών των τριών αγώνων έβγαζε και τη συνολική κατάταξη του κάθε αθλητή.

Μετά το ζύγισμα των αλιευμάτων, νικητής αναδείχτηκε ο Σέρκο Πατσανιάν από το ΟΕΑΝΑΠ, δεύτερος ο Διονύσης Τσουκαλάς επίσης από τον ΟΕΑΝΑΠ και τρίτος ο Αντώνης Παπαδόπουλος από το ΝΟΙΕΣ.

Πρωταθλητές – Εθνική ομάδα

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος είχαμε πρωταθλητή για το 2016 τον Κώστα Δρόσο από το Ν.Ο.Καρύστου. Στη δεύτερη θέση τον Άκη Τηνιακό από το ΝΟΙΕΣ και στην τρίτη τον Χρήστο Βερούχη από το Ν.Ο.Καρύστου. Πρωταθλήτρια ομάδα το Ν.Ο.Καρύστου με τους αθλητές Κώστα Δρόσο, Χρήστο Βερούχη, Τάσο Περιβολάρη και Αντώνη Δρόσο. Στη δεύτερη Θέση το ΝΟΙΕΣ με αθλητές τον Άκη Τηνιακό, Αντώνη Παπαδόπουλο, Τάσο Νικολακόπουλο και Γιώργο Αποστολίδη. Στην Τρίτη θέση τον ΟΕΑΝΑΠ με αθλητές τους Σέρκο Πατσανιάν, Διονύση Τσουκαλά, Νίκο Ηλιόπουλο και Μιχάλη Χατζηπέτρου.

 

Οι τρεις πρώτοι αθλητές στο ατομικό Κώστας Δρόσος, Άκης Τηνιακός, Χρήστος Βερούχης μαζί με τους τρεις επομένους στην τελική κατάταξη Διονύση Τσουκαλά, Τάσο Περιβολάρη και Νίκο Ηλιόπουλο αποτελούν την εθνική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2017. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι Τηνιακός, Βερούχης και Τσουκαλάς είχαν συγκεντρώσει το ίδιο σύνολο βαθμολογίας κι έτσι οι θέσεις της τελικής κατάταξης διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό από τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές. Τέλος να πούμε ότι στις απονομές είχαμε και έπαθλο για τον αθλητή με το μεγαλύτερο αλίευμα του πρωταθλήματος που ήταν ένα χριστόψαρο βάρους 474 γραμμάρια που πήρε ο αθλητής του ΝΟΤΚ Γρηγόρης Στραβομύτης.

Share