ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΡΑ 2018

Την Κυριακή 8/7/2018 ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά του έτους 2018.Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στην λιμνοδεξαμενή Μαραθοκάμπου Σάμου με διοργανωτή σύλλογο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.. Στη διοργάνωση συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με την κάλυψη διάφορων εξόδων της διοργάνωσης.

Από την Δευτέρα 2/7/2018 ξεκίνησαν οι αθλητές να καταφθάνουν στην Σάμο για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους στην λίμνη. Την Τετάρτη 4/7/2018 τα μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου ετοίμασαν τραπέζι υποδοχής των φιλοξενούμενων αθλητών με τοπικά εδέσματα της Σάμου.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη προπόνηση των ομάδων. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τις πρωινές ώρες διεξήχθησαν οι 3 αγωνιστικές του Πανελληνίου. Συνολικά συμμετείχαν 26 αθλητές από 6 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου με 8 αθλητές, ο Τριτωνας με 5 αθλητές, τα Δελφίνια Περιστερίου με 5 αθλητές, ο Α.Ν.Ο Καρύστου με 4 αθλητές, ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας με 3 αθλητές και ο Άπνους Ηρακλείου με 1 αθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα τους αγωνίστηκαν 4 παιδιά κάτω των 18 ετών.

(Από δεξιά προς αριστερά: Καλατζής Στέλιος, Φαλιέρας Αχιλλέας, Περιβολάρης Μανόλης, Φιλιππής Δημήτρης).

Πρωταθλητής για το 2018 ανακηρύχθηκε ο Αντωνόπουλος Νικόλαος από τα Δελφίνια Περιστερίου με 6 βαθμούς και 4730 gr αλιευμάτων. Δεύτερη θέση στην ατομική κατάταξη πέτυχε ο Κλινάκης Γεώργιος από τον Άπνους Ηρακλείου με 7 βαθμούς και 6750 gr και την τρίτη θέση κατέλαβε ο αθλητής από τα Δελφίνια Περιστερίου, Μάρκου Παντελής με 7 βαθμούς και 5365 gr.

Στην ομαδική κατάταξη Πρωταθλητής σύλλογος για το 2018 ανακηρύχθηκαν τα Δελφίνια Περιστερίου.

Την δεύτερη θέση πέτυχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου και την τρίτη θέση ο Τρίτωνας.
Το μεγαλύτερο αλίευμα του Πρωταθλήματος ήταν ένας κυπρίνος βάρους 2120gr και βγήκε στον πρώτο αγώνα από τον Άλκη Τουφεκτσή του Τρίτωνα.
Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προέκυψε η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στις διεθνείς διοργανώσεις το 2019 και αποτελείται από τους αθλητές, Αντωνόπουλο Νικόλαο, Κλινάκη Γεώργιο, Μάρκου Παντελή, Τηγανίτη Χριστόδουλο, Αποστολίδη Γεώργιο και Τουφεκτσή Άλκη.

Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση και συγκεκριμένα τους εξής:
-Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικά τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη, Κατρακάζο Νικόλαο για την αποδοχή της πρότασης μας, για συν διοργάνωση του Πανελληνίου,
-Tην εταιρία HELLENIC SEAWAYS για τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αθλητών.
-Την εταιρία ΜΕΙΔΑΝΗΣ ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των ελαστικών ΗΑΝΚΟΟΚ.
-Το κατάστημα Καρλοβάσου «ΑΒ Βασιλόπουλος» και ειδικά τον Γιώργο Αναγνώστου και τον Δημήτρη Δημητρίου.
-Τα καταστήματα οπτικών Kapolis Optics και τον Δημήτριο Καπώλη.
-Το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στο Καρλόβασι και τον Αντώνη Αναγνώστου
-Την μεταφορική εταιρία SAMOS EXPRESS για την δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού των αθλητών.
-Το αρτοποιείο- Catering ΑΝΘΕΜΙΣ και τον ιδιοκτήτη του κύριο Κυριάκο Ευσταθίου για την τεράστια βοήθεια που μας πρόσφερε για άλλη μία φορά σε διάφορους τομείς.
-Την εταιρεία coffeeplus για την χορηγία χυμών Giagiamas.
-Tην ΕΟΣΣ για την χορηγία δωρεάν σαμιώτικου κρασιού
-Το κατάστημα ειδών αλιείας και αντιπρόσωπο της TUBERTINI, FRAGOULIS FISHING και τον κύριο Φραγκούλη Ιωάννη που για άλλη μια φορά είναι δίπλα στην αθλητική αλιεία.
-Το κατάστημα ειδών αλιείας του κυρίου Δαριβιανάκη Μάριου για την χορηγία 30kg μαλάγρας
-Τον κύριο Λεουτσάκο Θοδωρή για την πολύτιμη βοήθεια του όλες τις μέρες του Πανελληνίου και την φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.
-Τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η Ρίβα» για την συμμετοχή της στην τελετή απονομών χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.
-Τον Πολιτιστικό σύλλογο του Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» για την υποστήριξη σε εξοπλισμό στην τελετή απονομών.
Και φυσικά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν, ήταν εκεί να βοηθήσουν με κάθε τρόπο ώστε να καταφέρουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.


Επίσης το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που ταξίδεψαν στην όμορφη Σάμο και αψήφησαν τις οικονομικές δυσκολίες που πλέον οι περισσότεροι Έλληνες αντιμετωπίζουν.
Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία αθλητικής αλιείας – ΕΟΥΔΑ που μας εμπιστεύτηκε για την διοργάνωση και ειδικά τον Γενικό Γραμματέα της, κύριο Γαλήνα Δημήτριο, που ταξίδεψε στην Σάμο για να είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Ατομική βαθμολογία

Ομαδική Βαθμολογία

Για το Δ.Σ. του ΝΑ.Ο.Κ

Ο Πρόεδρος  Μάκης Αϊδίνης

Ο Γενικός Γραμματέας Μαργαρώνης Δημήτριος