3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΗΣ 2018

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό κόλπο ο τρίτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με καθετή από αγκυροβολημένο σκάφος. Διοργανωτής σύλλογος ο ΝΟΤΚ και συμμετείχαν 34 αθλητές από ομίλους της ΕΟΥΔΑ που καλλιεργούν το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο καιρός, ελαφρύ βοριαδάκι, που δυνάμωσε αρκετά από τα μέσα του αγώνα, δυσκόλεψε κάπως τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και όσα σκάφη δεν είχαν προνοήσει για τη αγκυροβόληση με αέρα, είχαν πρόβλημα αφού τα ξέσερνε ο καιρός.

Ψαράκια βγήκαν αρκετά και σε αυτόν τον αγώνα, κυρίως γόπες, λυθρίνια, μουσμούλια και κακαρέλοι που δόθηκαν στο τέλος, μετά το ζύγισμα, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας.

Μετά το ζύγισμα ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές του αγώνα ενώ δόθηκε ραντεβού στον 4ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη φορά από τον ΟΕΑΝΑΠ.

Πρώτος νικητής ο αθλητής του ΝΟΤΚ Νίκος Ντερμπεντέρης. Δεύτερος νικητής ο αθλητής του ΟΕΑΝΑΠ Μιχαήλ Χατζηπέτρου. Τρίτος νικητής ο αθλητής του ΝΟΑΜ Γιαννάκης Καραολής. Τις πρωτιές στους τομείς τους επίσης κατέκτησαν οι Άκης Τηνιακός και Αντώνης Παπιδάκης.

Μεγαλύτερο αλίευμα κακαρέλος 208 γραμμάρια από τον αθλητή του ΟΕΑΝΑΠ Γιώργο Παπαβασιλείου.

Η βαθμολογία μετά και τον 3ο Αγώνα: