3ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2019

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο ο 3ος αγώνας αθλητικής αλιείας από αγκυροβολημένο σκάφος. Συνδιοργανωτές ΣΕΑΝΑΤΚ & ΝΟΤΚ.

Ο καλός καιρός, το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, η άριστη διοργάνωση βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας υψηλών προδιαγραφών.

Η ρηχή σχετικά τράπεζα με βάθος γύρω στα 30 μέτρα, έδωσε τη δυνατότητα στους αθλητές να ξετυλίξουν αρκετές τεχνικές, αλλάζοντας αρματωσιές, τρόπο ρίψης αλλά και δόλωσης των τριών διαφορετικών δολωμάτων που διέθεταν, που ήταν γαρίδα, ζωντανό καραβιδάκι και μύδι. Η βαθμολόγηση με διαφορετικό συντελεστή στο κάθε είδος ψαριού είχε κι αυτό τη δυσκολία επιλογής κι έπρεπε ο καθένας να αποφασίσει τι είδος να αναζητήσει.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 08:10 και τελείωσε στις 12:10 σε 4 διαφορετικούς τομείς, σχετικά κοντά ο ένας με τον άλλο. Η βαθμολογία έβγαινε ανά τομέα και στο τέλος του πρωταθλήματος το άθροισμα τω βαθμολογιών των 4 αγώνων του πρωταθλήματος θα δώσει και την τελική κατάταξη.

Νικητές – Βαθμολογία

Σε αυτόν τον αγώνα νικητές στους τομείς τους είχαμε τον Αντώνη Δρόσο, τον Αντώνη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Παπαδογιώργη και τον Άκη Τηνιακό.

Μετά και τους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος στη συνολική ατομική βαθμολογία  στις θέσεις 1-7 έχουμε τους

1)Τηνιακός 3 βαθμοί

2)Δρόσος 4 βαθμοί σύνολο αλιευμάτων 69

3)Παπαδόπουλος 4 βαθμοί σύνολο αλιευμάτων 38

4) Ντερμπεντέρης 6 βαθμοί

5) Ζαρκαδούλας 7 βαθμοί σύνολο αλιευμάτων 64

6) Νιντάλ 7 βαθμοί σύνολο αλιευμάτων 36

7) Παπαδέας 7 βαθμοί σύνολο αλιευμάτων 29

Τα αλιεύματα του αγώνα που ήταν γύρω στα 20 κιλά παραδόθηκαν από το ΣΕΑΝΑΤΚ στο ίδρυμα περίθαλψης παιδιών με νοητική καθυστέρηση και σύνδρομο DOWN  Κόκκορη.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος με πιθανή ημερομηνία 23 Ιουνίου 2019.