2η & 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Απριλίου διεξήχθει ο 2ος και 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλιείας απο την ακτή με καλάμι και μηχανισμό που διοργάνωσε άψογα ο ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

Ευχαριστούμε θερμά

Τον διοργανωτή σύλλογο για την πολύ όμορφη διοργάνωση

 Τον πρόεδρο του ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ κ. Τάσο Νικολακόπουλο που βρίσκεται πάντα κοντά μας και στηριζεί την αθλητική αλιεία.

Τους κριτές του ΝΟΙΕΣ για τα χιλιόμετρα που έκαναν για να είναι κοντά στους αθλητές.

Το περιοδικο BOAT & FISHING χορηγο επικοινωνίας.

Ολους τους συλλόγους και τους αθλητές τους για την αθλητική συμπεριφορά που έχουν κατα την διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Τον αθλητή του ΝΟΙΕΣ κ. Ζάβρα Χρήστο που έρχεται απο τα Γιάννενα για να είναι κοντά μας παίρνοντας μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε οτι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις  16 και 17 Μαίου που θα πραγματοποιηθεί ο 4ος και 5ος αγώνας αντίστοιχα.

Στον 2ο αγώνα τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι:

 

1ος Στέλλας Αντώνης           240 βαθμούς

2ος Παπαιωάννου Στάθης     212 βαθμούς

3ος Καμαρόπουλος Πλάτων  197 βαθμούς

 

Στον 3ο αγώνα τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι:

 

1oς  Φλωρούς Γιάννης            783 βαθμούς

2ος  Χάλαρης Κυριάκος           249 βαθμούς

3ος  Παπαδόπουλος Αντώνης  241 βαθμούς

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κάθε αγώνα ξεχωριστά αλλα και συνολικής ατομικής βλέπετε συννημένα.

 

 

2015_2os_casting.pdf
2015_3os_casting.pdf
2015_casting_analhtikh.pdf

Share