1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ 2016-2017

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Ωρωπού η πρώτη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016 – 2017 αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, με διοργανωτή σύλλογο τον TRITONFC. Η διοργάνωση ήταν για ακόμα μία φορά υψηλού επιπέδου από κάθε άποψη, όπως αρμόζει σε όλους τους αγώνες που γίνονται υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ. Συνολικά συμμετείχαν 45 αθλητές από 8 συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ:

 

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΝΑΟΑΠΦ

ΝΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΝΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΟΦΑ

ΤΡΙΤΩΝ FC

 

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:15 το πρωί ενώ παρά τις προβλέψεις του μετεωρολογικού δελτίου για βροχές στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού η μέρα εξελίχθηκε με ηλιοφάνεια μέχρι και μισή ώρα πριν τη λήξη του αγώνα. Το τελευταίο μισάωρο άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες και σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να βρέχει! Όπως είναι φυσικό σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις κανένας αθλητής δεν εγκατέλειψε τη θέση του και στις 13:15 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο αγώνας.

 

Η υψηλή συγκέντρωση αλιευμάτων σε συγκεκριμένα σημεία του πεδίου, δημιούργησε πολλές εστίες ενδιαφέροντος και οι «μάχες» των αθλητών ήταν σε οριακό σημείο. Οι πρώτες θέσεις στους τομείς κρίθηκαν με διαφορές του ενός ή δύο ψαριών γεγονός που ανάγκασε τους αθλητές να αγωνίζονται μέχρι και το τελευταίο λεπτό!  

 

Η λήξη του αγώνα στις 13:00 βρήκε τους αθλητές γύρω από το χώρο της γραμματείας σε αναμονή των αποτελεσμάτων ενώ τα πειράγματα και οι αναλύσεις για τον αγώνα που μόλις είχε τελειώσει μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον κάθε παρέας.

 

Με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εφαρμόστηκε η άμεση απελευθέρωση των αλιευμάτων μετά τη σχολαστική καταγραφή τους από τους κριτές με απόλυτη διαφάνεια.

 

Τις πρώτες θέσεις των τομέων κατέλαβαν οι παρακάτω αθλητές:

 

ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΝΔΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΦΛΩΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΙΑΤΡΑ ΣΟΦΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (UNDER 18)

ΡΑΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ              (OPEN)

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουμε δύο συμμετοχές στην κατηγορία κάτω των 18 ετών. Πρόκειται για τους, Μιχάλη Λουκίδη και Σπύρο Βλάχο, του Τρίτων fc, που συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους αφού συχνά αφήνουν πίσω στην κατάταξη καταξιωμένους αθλητές!

 

Φέτος, για πρώτη φορά, σε μία προσπάθεια να γνωρίσουν περισσότεροι φίλοι ψαράδες την αθλητική αλιεία από κοντά, οι διοργανωτές σύλλογοι έχουν προβλέψει ένα ειδικό τομέα για ελεύθερες συμμετοχές! Στον τομέα αυτό μπορούν να αγωνιστούν όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν. Οι open συμμετοχές αγωνίζονται βάσει του κανονισμού της ΕΟΥΔΑ. Η τελική κατάταξη διαμορφώνεται μόνο από τον τομέα open χωρίς να συγκρίνεται με τους υπόλοιπους τομείς και απονέμεται μετάλλιο στον πρώτο.

 

Ευχαριστούμε θερμά:

 

Τον TritonFC για την άψογη διοργάνωση του αγώνα,

 

Την επιτροπή αγώνα,

 

Τους κριτές,

 

Και όλους τους αθλητές που κράτησαν υψηλό το επίπεδο του αγώνα.

 

Σας περιμένουμε στη δεύτερη αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Λουτρακίου στις 15/1/2017.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα βλέπετε συννημένα.

 

Για πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας:

Άκης Τηνιακός

Τηλ. 6944399889

Results_1.pdf
Clubs.pdf
open.pdf

Share