ΔΗΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΝΟΙΑΣ 2019

Πληροφορίες σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άπνοιας 2019

Η σειρά των αγωνισμάτων θα είναι η ακόλουθη: Στατική – δυναμική χωρίς πέδιλα – δυναμική με διπλά πέδιλα – δυναμική άπνοια. STA- DNF – DBF – DYN.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν οφείλουν να δηλώσουν τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν καθώς και τις επιδόσεις τους (A.P.) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31-10-19 και ώρα 16.00.

Οι δηλώσεις γίνονται από τώρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/ETzvbXakT1zQcFiq5

Είναι σε έτοιμη ηλεκτρονική φόρμα και χρειάζεται να αναγράφεται το email,το όνομα του αθλητή , τα αγωνίσματα που θα συμμετέχει , η επίδοση που δηλώνει σε κάθε ένα από αυτά και η καλύτερη προσωπική του επίδοση στα αγωνίσματα αυτά.

Μόλις συμπληρωθεί θα πρέπει να λάβετε απαντητικό email

Οι χρόνοι έναρξης των αγωνισμάτων (Ο.Τ. official top) θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα και η σειρά θα είναι από την μικρότερη επίδοση προς τη μεγαλύτερη.

Ενημερώνουμε πως η στατική άπνοια θα διεξαχθεί στην μικρή πισίνα (θερμοκρασία περίπου 29-30 C ) και οι δυναμικές άπνοιες στην μεγάλη η οποία έχει θερμοκρασία 26,5 C.

Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο και την κάρτα υγείας αθλητή ,  θεωρημένη από καρδιολόγο και σε ισχύ (η κάρτα υγείας αθλητή ισχύει για ένα χρόνο από τη θεώρηση της).

Share