Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο ο 2ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με καθετή από αγκυροβολημένο σκάφος. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από 10 Ομίλους της ΕΟΥΔΑ και διοργανωτής όμιλος ήταν ο ΣΕΑΝΑΤΚ.
Α.Ν.Ο.Καρύστου, Ν.Ο.Τ.Κ., ΟΕΑ&ΝΑΠ, ΣΕΑΝΑΤΚ, ΝΟΑΜ, ΝΟΙΕΣ, Τρίτωνας, Δελφίνια Περιστερίου, ΦΑΡ και ΝΑΟ Καρλοβάσου έδωσαν δυναμικά το παρόν τόσο με δυνατά ονόματα στο χώρο όσο και με νέους αθλητές.
Νικητές στους τομείς τους με έναν βαθμό ποινής αναδείχτηκαν οι Ζαρκαδούλας Γιάννης, Δρόσος Κώστας, Σέρκο Πατσανιάν και Παπαδέας Παναγιώτης με τους 3 πρώτους να καταλαμβάνουν και τις 3 πρώτες θέσεις του 2ου αγώνα λόγο μεγαλύτερης βαθμολογίας.
Πριν την έναρξη των απονομών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του αθλητή του Α.Ν.Ο.Καρύστου Γιώργου Λιζάρδου που «έφυγε» πρόσφατα και ήταν αγαπητός σε όλους τους φίλους της αθλητικής αλιείας από σκάφος αφού κάθε χρονιά έδινε δυναμικά το παρόν.
Τα αλιεύματα του αγώνα παραδόθηκαν από τους διοργανωτές στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα.